مهاجرت به استرالیا
استرالیا یکی از کشورهای مهم در زمینه جذب مهاجر است و بسیاری از افراد، از سراسر جهان، با هر نژاد و قومی تمایل به مهاجرت به این کشور دارند.
اقتصاد قوی، گوناگونی فرهنگی، فرصتهای کاری فراوان و بهره مندی از استاندارد بالای زندگی در استرالیا، از مهمترین عواملی هستند که شوق زندگی در استرالیا را در هر انسانی بیدار میکند.
وکلای خبره
بهرهگیری از وکلای خبره حقوقی و انجام کلیه پروندههای مهاجرتی از مشاوره تا اخذ ویزا، تحت نظارت وکیل
نمایندگی رسمی
دارای شرکت و نمایندگی رسمی ثبت شده در ایران، استرالیا و دبی جهت ارایه حداکثر خدمات به موکلین
درصد موفقیت بالا
دارای بالاترین درصد موفقیت در پروندههای ویزاهای کاری و کارآفرینی
فهرست
مهاجرت به استرالیا
استرالیا یکی از کشورهای مهم در زمینه جذب مهاجر است و بسیاری از افراد، از سراسر جهان، با هر نژاد و قومی تمایل به مهاجرت به این کشور دارند.
همچنین این کشور، با امنیت بالایی که برای سرمایه گذاران ایجاد مینماید، زمینه را برای حضور بی دغدغه سرمایه داران و رونق اقتصادی فراهم کرده است . چشمانداز اقتصادی مطمئن و پایدار استرالیا و سطح بالای درآمد افراد نیز باعث شده تا افراد ماهر و متخصص، از اقصی نقاط جهان، برای مهاجرت، این کشور را انتخاب نمایند.
همچنین بدلیل دارا بودن مراکز دانشگاهی بسیار معتبر، هرسال دانشجویان موفق از همه کشورها، برای ادامه تحصیل بهسوی این دانشگاهها جذب می شوند.
مهاجران، که همواره از بهترین نیروهای متخصص انتخاب می شوند، نقش مهمی در توسعه اقتصاد این کشور، ایفا می کنند. لذا استرالیا به اتخاذ سیاستهای صحیح در قبال مهاجرین اهمیت زیادی میدهد و طبیعتا جهت رضایت خاطر مهاجرین مزایای فراوان اقتصادی و اجتماعی و شغلی را برای آنها (به خصوص برای مهاجرینی که موفق به اخذ ویزای دائم شده اند)، در نظر گرفته است. برخی از این مزایا عبارتند از:
- حقوق بالا
- کار، زندگی و تحصیل در تمامی استرالیا
- فرصتهای فراوان شغلی
- آموزش رایگان فرزندان
- استاندارد بالای زندگی
- دادن پاسپورت استرالیا به فرزند (در صورت تولد در استرالیا)
- برخورداری از کمک هزینههای خرید خانه وسایر وام ها
- برخورداری از خدمات درمانی و بهداشتی رایگان
- حمایت مالی از اقوام واجد شرایط برای اقامت دائم
- دریافت شهروندی استرالیا در صورت واجد شرایط بودن
روش های مهاجرت به استرالیا
مهاجرت به استرالیا از مسیرهای گوناگون امکان پذیر است و بسته به شرایط و موقعیت شما، میتوان روش مناسب مهاجرت را انتخاب کرد.
بنابراین با توجه به شرایط خودتان لازمست ویزایی را انتخاب کنید که درکمترین زمان ممکن بتوانید ویزای استرالیا را اخذ نمایید.
جهت رسیدن به این هدف لازمست انواع ویزاهای استرالیا را بشناسید تا بتوانید راحت ترین مسیری را که مناسب شماست، انتخاب کنید.
بدلیل پیچیدگی های مسیر اخذ ویزا و اینکه هر اشتباهی می تواند به ریجکت شدن پرونده شما منجر شود، قطعا به یک وکیل مهاجرت باتجربه و حرفه ای نیاز دارید.
مشاوران ما در ویزامدرن شما را در این مسیر، از ابتدا تا انتها، همراهی می کنند.
در این مقاله شما با انواع ویزاهای استرالیا آشنا می شوید.
برای رزرو وقت مشاوره با مشاوران متخصص ویزا مدرن به صورت کاملا رایگان کلیک کنید.
انواع ویزای استرالیا
- ویزای کار
- ویزای کارآفرینی و سرمایهگذاری
- ویزای گلوبال تلنت
- ویزای استارتاپ
- ویزای 476
- ویزای توریستی
- ویزای ازدواج
- ویزای والدین
- ویزای تولد فرزند
- ویزای پناهندگی
ویزای کار استرالیا
ویزای کار استرالیا، بسته به شرایط، انواع مختلفی دارد. برخی از انواع ویزاهای کار نیاز به اسپانسرشغلی (جاب آفر) دارد و انواع دیگر مثل ویزاهای مهارتی، تنها بر اساس تخصص و مهارت شما و بر اساس سیستم امتیازشماری صادر میشوند.
دریافت ویزاهای مهارتی مستلزم اینست که شغل شما در لیست مهارت ها و مشاغل مورد نیاز استرالیا وجود داشته باشد. ضمنا میبایست حداقل امتیاز را در سیستم امتیازشماری (SkillSelect) کسب نمایید.
برای دریافت ویزای مهارتی استرالیا (مثل ویزاهای 189، 190 و 491) شما به اسپانسر یا کارفرما نیازی ندارید اما برای ویزاهای جاب آفر (مانند ویزای 186 و 482) نیاز است از طرف یک کارفرما یا اسپانسر از استرالیا به شما پیشنهاد کار داده شود.
انواع ویزای کار استرالیا
- ویزای کار استرالیا با اسپانسر شغلی
- ویزاهای مهارتی: شامل ویزای 189 و 190 و 491 استرالیا.
- ویزای کار استرالیا از طریق تحصیل (برای فارغالتحصیلان دانشگاههای استرالیا)
- ویزای 476
توجه: از میان ویزاهای نامبرده، فقط ویزای 189و190 ویزای دائمی و مابقی موقت هستند.
ویزای کارفرما یا جاب آفر
چنانچه شما یک پیشنهاد شغلی از سوی یک کارفرمای استرالیایی داشته باشید میتوانید از این ویزا برای مهاجرت به استرالیا استفاده کنید.
(ویزاهای 186، 482 و ویزای داما)
برای دریافت این ویزاها باید نخست شما یک اسپانسر کارفرما داشته باشید به این معنا که یک کارفرما، برای شما درخواست شغلی ارسال کند. ضمنا آن درخواست نیز، باید تائیدیه اداره مهاجرت استرالیا را اخذ کند.
درخواست شغلی تعهدات زیادی برای کارفرما ایجاد میکند. به طوری که کارفرما باید ابتدا شرکت خود را در اداره مهاجرت استرالیا ثبت و سپس ثابت کند که از میان شهروندان این کشور یا افراد مقیم نتوانسته فرد واجد شرایطی را برای این حرفه جذب کند.
لازم به ذکر است اخذ این ویزا قدری مشکل است زیرا پس از بارگذاری سوابق شغلی و تحصیلی خود در وب سایت های سازمان های کاریابی استرالیا، شما صرفاً از طریق مصاحبه اینترنتی میبایست کارفرما را متقاعد کنید که مناسب دریافت این شغل هستید و کارفرماها معمولا سخت گیری های خاص خودشان را دارند.
ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی
طی سالهای اخیر، استرالیا برای سرمایهگذاران و کارآفرینان، فرصتهای فوق العاده ای ایجاد کرده است به همین دلیل سرمایهگذاران و کارآفرینانی که به استرالیا مهاجرت کرده اند، نقش پررنگی در اقتصاد استرالیا ایفا میکنند.
بنابراین، به دلیل استقبال دولت استرالیا از جذب سرمایه گذاران و کارآفرینان، اخذ ویزای این کشور از مسیر سرمایه گذاری و کارآفرینی یکی از سریع ترین راه های مهاجرت به استرالیا میباشد.
انواع ویزای سرمایه گذاری و کارآفرینی
ویزای سرمایه گذاری 188B (معروف به ویزای 2.5 میلیون دلاری)
برای دریافت این ویزا لازمست متقاضی، مبلغ 2.5 میلیون دلار را برای مدت 5 سال در استرالیا سرمایهگذاری کند.
این نوع ویزا به دلایل زیر برای متقاضیان مهاجرت به استرالیا بسیار محبوب است:
• اجازه اقامت 5 سال که تا 7 سال نیز قابلتمدید است.
• شرط دریافت ویزای 188 استرالیا داشتن سوابق مالی و کسبوکار موفق می باشد.
• نیازی به انتقال سرمایه اولیه ندارد
ویزای کارآفرینی (ویزای 188)
دولت استرالیا برای دستیابی به رشد پایدار اقتصادی تمایل دارد کارآفرینان موفق را از اقصی نقاط جهان جذب نماید.
متقاضی با دریافت این نوع ویزا میتواند به مدت 5 سال در استرالیا اقامت نماید. ضمناً متقاضی میبایست حداقل 200 هزار دلار وارد استرالیا نماید همچنین تا 3 سال بعد از اولین ورود به استرالیا فرصت دارد کسب و کار خود را شروع و البته در یک سال از این دوره لازمست 2 نفر را استخدام و معادل 300 هزار دلار فروش داشته باشد.
ضمناً کارآفرین پس از دو سال از شروع کار خود میتواند برای اخذ اقامت دائم استرالیا اقدام نماید.
ویزای کارآفرینی استرالیا دارای مزایای زیر است :
• امکان انتقال سرمایه بعد از دریافت ویزا
• عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی
• صدور ویزای همراه (همسر و فرزندان)
• امکان رفتوآمد به استرالیا بدون محدودیت در زمان اقامت
ویزای گلوبال تلنت (ویزای نخبگان)
این ویزا که به ویزای نخبگان هم شهرت دارد به افرادی اختصاص دارد که دارای موفقیت جهانی در زمینه کاری و تحصیلی خود هستند و دولت استرالیا با ارائه این ویزا قصد دارد در جهت توسعه اقتصادی و اجتماعی خود نخبگان جهانی را جذب نماید.
شرایط دریافت ویزای گلوبال تلنت
- باید اثبات کنید در حوزه تخصصی خود یکی از بهترینها هستید و سابقه درخشان و برجسته ای دارید.
- باید اثبات کنید با استفاده از تخصص خود باعث رشد فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی استرالیا و سبب ارتقاء اعتبار جهانی این کشور خواهید شد.
- نمره 4.5 در آزمون آیلتس یا نمره 30 در آزمون pte.
نکته: اگر موفق به کسب نمره حداقل در آزمون زبان انگلیسی نشوید میبایست مبلغ 4890 دلار به اداره مهاجرت استرالیا برای حضور در کلاسهای آموزش زبان پرداخت کنید.
ویزای استارت آپ
ویزای استارت آپ استرالیا نوعی ویزای موقت سرمایه گذاری است و همانطور که از اسم آن میتوان حدس زد، مناسب افرادی است که یک برنامه مشخص و واقع گرایانه برای تاسیس یک کسب و کار نوآورانه (استارت آپ) در استرالیا دارند. استارت آپ، کسب و کاری است که بر پایه ایده ای نوآورانه تاسیس شده و پتانسیل رشد سریعی دارد.
ویزای استارت آپ استرالیا نیازی به اثبات داشتن سابقه کسب و کار یا گردش مالی ندارد و از این جهت، شرایط مالی این ویزا آسان تر از سایر ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا است.
در صورتی که استارت آپ پیشنهادی در استرالیا تاسیس شود و از نظر دولت استرالیا موفقیت آمیز باشد، ویزای موقت اولیه به نوع دائم تبدیل خواهد شد.
زمان معمول بررسی درخواست ویزا حدود سه سال (آپدیت جولای 2023) است.
شرایط لازم برای اخذ ویزای استارت آپ
متقاضیان ویزای استارت آپ باید سه شرط زیر را برآورده کنند:
نکاتی که شانس قبولی Business Plan شما را افزایش میدهند:
اثبات پتانسیل بالای استارت آپ پیشنهادی، برای رشد سریع و تولید فرصت های شغلی در استرالیا
توضیح کامل Business Plan درباره جزییات استارت آپ، که نشان از تحقیق و آگاهی کامل شما درباره برنامه پیشنهادی دارد.
داشتن رزومه ای مناسب و منطبق با استارت آپ پیشنهادی: (باید اشراف و دانش شما درباره استارت آپ پیشنهادی از رزومه شما، مشهود باشد)
ویزای 476
در ابتدا ذکر این مطلب ضروری است که ویزای 476 استرالیا یک ویزای موقت است.
چنانچه متقاضی در یکی از رشتههای مهندسی دانشگاه تهران یا دانشگاه امیرکبیر فارغ التحصیل شده باشد میتواند از این ویزا برای مهاجرت موقت (18 ماه) به استرالیا استفاده کند.
ضمنا با اخذ این ویزا، متقاضی میتواند همسر و فرزندان خود را به استرالیا بیاورد.
شرایط اخذ ویزای 476
متقاضی این ویزا باید از یکی از دانشگاه های مورد تایید استرالیا (امیرکبیر یا دانشگاه تهران در ایران) در رشته های مهندسی، فارغ التحصیل شده باشد. همچنین از تاریخ فارغ التحصیلی بیش از 2 سال نگذشته باشد و هنگام ثبت درخواست، کمتر از 31 سال سن داشته باشد.
ویزای توریستی
استرالیا سالانه میزبان میلیون ها توریست است که برای سه منظور گردشگری، دیدار با اعضای خانواده و یا شرکت در نماشگاه های تخصصی و سمینارهای مختلف به این کشور زیبا وارد میشوند. ویزای توریستی استرالیا که یک ویزای پرطرفدار است از نوع موقت و حداکثر سه ماهه بوده و دارنده آن میتواند تا زمان انقضای آن، در استرالیا اقامت نموده و در این مدت در جستجوی کار باشد. در این صورت، کارفرما باید پیشنهاد کاری متقاضی را به اداره مهاجرت استرالیا ارسال و چنانچه با ویزای کار برای متقاضی موافقت شد، متقاضی میتواند در آن کشور اقامت نماید(معمولاً شانس موفقیت در این روش، خیلی زیاد نیست).
شرایط اخذ ویزای توریستی
اداره مهاجرت استرالیا برای صدور ویزای توریستی شرایط خاصی را در نظر میگیرد. از جمله اینکه باید مطمئن شوند شما توان مالی کافی برای زندگی، در طی مدت اقامت موقت، در استرالیا را دارید و ضمنا قصد اقامت دائم ندارید.
بنابراین بعد از اتمام مدت ویزای شما باید بلافاصله استرالیا را ترک نمائید در غیر اینصورت شما بعد از 28 روز مهاجر غیر قانونی تلقی خواهید شد و با شما برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.
توجه: به هیج وجه سعی نکنید در زمان اقامت توریستی تقاضای پناهندگی کنید زیرا در اکثر موارد با این درخواست ها موافقت نشده و در آینده و در مسیر مهاجرت شما به استرالیا، این موارد به عنوان سابقه منفی در نظر گرفته خواهد شد.
ویزای ازدواج
ویزای ازدواج به دو دسته ویزای نامزد و ویزای همسر قابل تفکیک است که جمعا بهعنوان ویزای ازدواج استرالیا شناخته میشوند.
در این نوع ویزا، افراد، در صورت داشتن شرایط لازم می توانند به واسطه همسر یا نامزد خود، به استرالیا مهاجرت کنند.
ویزای نامزدی (زیر گروه 300)
این ویزا یک ویزای موقت 9 ماهه است و مختص متقاضیانی است که هنوز با هم ازدواج نکردهاند اما تمایل دارند با آشنایی بیشتر از یکدیگر بعدا درباره ازدواج تصمیم بگیرند.
شرایط اخذ ویزای نامزدی
- نامزد شما باید مقیم دائم یا شهروند استرالیا باشد.
- سن شما و شریک زندگیتان باید حداقل 18 ساله باشد.
- شما باید حداقل یکبار بهصورت حضوری شریک زندگی خود را ملاقات کرده باشید.
- اثبات حمایت مالی شما از سوی نامزدتان.
چنانچه طی مدت 9 ماه از زمان صدور ویزای نامزدی روابط شما منجر به ازدواج شد میتوانید برای دریافت ویزای همسر اقدام نمایید.
ویزای همسر
افرادی که همسرشان مقیم یا شهروند استرالیا است و میخواهند پس از ازدواج در استرالیا اقامت کنند، میتوانند از این ویزا استفاده نمایند.
این ویزا دوساله بوده و چنانچه ازدواج پایدار بماند به ویزای دائم تبدیل خواهد شد.
ویزای شریک زندگی یا ویزای پارتنر استرالیا
این ویزا برای افرادی است که حداقل یک سال است که با هم زندگی میکنند اما هنوز بهطور رسمی با هم ازدواج نکردهاند. شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای پارتنر مانند شرایط ویزای همسر است.
هزینههای مربوط به درخواست ویزای همسر زیاد است. (برای ویزای همسر باید 8,850 دلار پرداخت کنید) و با احتساب هزینههای وکیل مبلغ این ویزا خیلی زیاد خواهد شد لذا بهتر است مسیرهای دیگر مهاجرت را انتخاب نمایید.
ویزای والدین
این ویزا از سوی دولت استرالیا برای افرادی در نظر گرفته شده که فرزندشان در استرالیا اقامت دارد.
شرایط دریافت ویزای والدین استرالیا به شرح زیر هستند:
- متقاضی میبایست حداقل نیمی از فرزندانش ساکن دائم استرالیا باشند.
- متقاضی باید دارای فرزندی باشد که مقیم دائم استرالیا، شهروند استرالیا، یا شهروند نیوزلند باشد.
- متقاضی باید شرایط تست تعادل خانواده را داشته باشد.
- متقاضی باید در آزمایش های سلامت جسمی و شخصیتی تایید شده باشد.
- اثبات توان مالی فرزندان برای حمایت از والدین.
- فرزند متقاضی باید قبل از ارائه درخواست ویزا حداقل دو سال بهطور قانونی در استرالیا اقامت داشته باشد.
مزایای ویزای والدین استرالیا
- بهره مندی از سیستم درمان و بهداشت استرالیا
- زندگی و اقامت دائم در کنار خانواده و فرزندان
- برخورداری از حقوق مالیاتی و سیستم حمایتی استرالیا
- امکان برخورداری از حقوق و مزایای قانونی مثل پسانداز بازنشستگی، حق درمان و آموزش و غیره
- امکان تحصیل در استرالیا
ویزای فرزند متولد شده
این ویزا تحت شرایطی خاص به فرزندان تازه متولد شده اعطا میشود و فرزند متولد شده با دریافت آن تابعیت استرالیا را اخذ خواهد کرد.
شرایط دریافت ویزای فرزند تازه متولد شده
• یکی از والدین دارای اقامت دائم استرالیا باشند و کودک نیز داخل خاک استرالیا متولد شود.
• یکی از والدین صاحب پاسپورت استرالیا و در واقع شهروند آن کشور باشند. در این صورت چه تولد داخل استرالیا و چه خارج استرالیا اتفاق افتاده باشد، کودک صاحب تابعیت استرالیا خواهد شد.
ویزای پناهندگی
اقدام برای اخذ ویزای پناهندگی بدترین مسیر مهاجرت به استرالیا است و شانس دریافت آن بسیار پایین است زیرا استرالیا سال هاست روی خوشی به پناهندگان نشان نمیدهد و سختگیری زیادی در این خصوص به خرج میدهد.
دو راه برای ورود به استرالیا و درخواست پناهندگی امکان پذیر است که هر دو راه در اکثر موارد راه به جایی نمیبرد و با شکست مواجه میشود.
راه اول: ورود غیر قانونی به خاک استرالیا از طریق سواحل که با توجه به مراقبت شدید استرالیا از مرزهای ساحلی خود، این مهاجرین بازداشت و به جزایر دور افتاده منتقل میشوند.
راه دوم: با استفاده از ویزاهایی مانند ویزای توریستی وارد خاک استرالیا میشوند و سپس تقاضای پناهندگی میدهند و معمولا در اکثر موارد با درخواست آنها موافقت نشده و از خاک استرالیا اخراج میشوند.
لذا توصیه میشود وقت و انرژی و پول خودتان را در این مسیر تلف نکنید و به مسیرهای دیگر مهاجرت فکر کنید.
هزینه مهاجرت به استرالیا
هزینه مهاجرت به استرالیا بسته به شیوه ای که انتخاب می کنید و نوع ویزا متفاوت است. مثلا در ویزای اسکیل ورکر شما باید علاوه بر هزینه ثبت درخواست ویزا، هزینه سازمان ارزیاب را هم بپردازید.
برخی از این هزینهها به ریال محاسبه میشود و باید در ایران بپردازید. برخی دیگر مربوط سازمانهای استرالیایی است که باید به دلار استرالیا پرداخت شود. اما بهطور کلی هزینههای مربوط به ویزای استرالیا، شامل موارد زیر می شود:
- 1- هزینه ترجمه مدارک
- 2- هزینه آزمون زبان انگلیسی
- 3- هزینه تستهای پزشکی، پلیس چک و انگشتنگاری (در صورت نیاز)
- 4- هزینه درخواست ویزا: هزینههای دولتی اداره مهاجرت استرالیا بخش اصلی هزینههاست. این مبلغ به نوع ویزا بستگی دارد.
- 5- هزینه وکیل مهاجرت (در صورت تمایل)
اگرچه برای اخذ ویزای استرالیا داشتن وکیل مهاجرتی الزامی نیست، اما داشتن وکیل مهاجرتی حرفهای شانس شما را تا حد بسیار زیادی بالا میبرد. مشاوران باتجربه ما در ویزامدرن آماده پاسخگویی به سئوالات و راهنمایی شما در حساس ترین انتخاب زندگیتان هستند.
برای رزرو وقت مشاوره با مشاوران متخصص ویزا مدرن به صورت کاملا رایگان کلیک کنید.